LKJCK-2
LKJCK-1
LKJCK-3
news01

Ngeunaan parusahaan urang

Naon anu urang lakukeun?

Tanggal 24 Désémber 1953, rapat pamaréntah 199th Déwan Nagara ngadamel "Putusan dina ngadegna jaringan proyéksi pilem sareng industri pilem" sareng mutuskeun ngawangun pabrik pilem di Cina.

Tanggal 1 Juli 1958, pamecah taneuh diproyeksikeun di kota Baoding, Propinsi Hebei. Ngaran perusahaan awal, Baoding Filmstrip Factory, diaktipkeun.

tingali langkung

Produk panas

Produk urang

Hubungi kami pikeun albeum conto langkung

Numutkeun ka kabutuhan anjeun, sesuaikeun pikeun anjeun, sareng sayogi pikeun anjeun

PISAN AYEUNA
  • Advantages

    Kauntungannana

    Produk kami ngagaduhan kualitas anu saé sareng kiridit supados urang tiasa nyetél seueur kantor cabang sareng distributor di nagara kami.

  • Technology

    Téknologi

    Kami bertahan dina kualitas produk sareng ngontrol sacara ketat prosés ngahasilkeun, komitmen pikeun pembuatan sadaya jinis.

  • Service

    Palayanan

    Naha éta pre-sale atanapi saatos-penjualan, kami bakal nyayogikeun anjeun jasa pangsaéna pikeun ngabéjaan sareng ngagunakeun produk urang langkung gancang.

Inpormasi pangénggalna

wartos