page_banner

Tentang Kami

Tanggal 24 Désémber 1953, rapat pamaréntah 199th Déwan Nagara ngadamel "Kaputusan dina ngadegkeun jaringan proyéksi pilem sareng industri pilem" sareng mutuskeun ngawangun pabrik pilem di Cina.
Tanggal 1 Juli 1958, pamecah taneuh diproyeksikeun di kota Baoding, Propinsi Hebei. Ngaran perusahaan awal, Baoding Filmstrip Factory, diaktipkeun.
Tanggal 1 Juli, bengkel pabrik 101 didamel sareng ngadamel produksi pilem positip hideung bodas di Cina munggaran, kalayan 427.000 méter dihasilkeun taun éta. Suksés ngahasilkeun pilem potograpi cobaan dina bulan Agustus sareng pilem 135 dina Oktober.

ABOUT

Dina taun 1969, pilem positip hideung bodas, hideung sareng bodas négatip-gancang, sareng négatip rékaman pilem mimiti diekspor
Di 1972, pilem pembalikan hideung bodas sareng pilem kecepatan tinggi hideung (HD-5) mimiti diekspor.
Di 1974, pilem positip hideung sareng pilem hawa mimiti diekspor.
Dina taun 1977, kasét pilem sareng pilem positif warna cai mulai diekspor.
Dina taun 1981, pilem positip warna pangleyur mimiti diékspor.
Dina taun 1985, pilem négatip warna mimiti diékspor.
Di taun 1986, 120.135 pilem négatip hideung bodas mimiti diékspor.
Di taun 1993, China Lucky Film Group Corporation parantos diidinan hak ngimpor sareng ngelola ékspor ku Administrasi pamaréntah, samentawis Cabang Impor sareng Ékspor didirikeun.

Tanggal 22 Januari 1998, Lucky Film sacara resmi didaptarkeun di Bursa Saham Shanghai. Lucky Film Co., Ltd, cabangna China Lucky Film Corporation parantos didirikeun.
1 April 2011, Baoding Lekai International Ltd. didirikeun saatos transformasi Cina Lucky Film Corporation Impor sareng Perusahaan Cabang Ékspor. Éta perusahaan tanggung jawab terbatas kalayan hak dagang impor sareng ekspor bebas sareng kapribadian hukum anu independen anu dipegang ku China Lucky Film Corporation.
Dugi ka ayeuna, distributor Lucky's di luar negeri aya di Asia, Amérika, Éropa, Afrika, sareng parantos ngadegkeun cabang di Asia Kidul, Afrika sareng Wétan Tengah, Amérika Kidul sareng daérah konci sanés. Produk fotografi anu saé, produk médis, produk énergi anyar, sareng bahan pilem fungsional khusus parantos dijual ka langkung ti 80 nagara sareng daérah di dunya. Dina hal bisnis impor, kami ngajaga kontak bisnis anu saé sareng langkung ti 20 pemasok di langkung ti 10 nagara.
Kami ngarepkeun kerjasama sareng anjeun.

bout (6)

bout (4)

bout (7)

bout (5)

bout (1)

bout (8)

bout (9)

bout (10)

Baoding Lekai International Ltd.