page_banner

Produk

Kertas Warna

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

● Lucky Digital Kertas Warna Profesional, Jenis: Sa-26, Sa-60. Permukaan: Glossy / Lustre
Beungeut kertas poto caang sareng mulus, kalayan tékstur jelas tina kristal.
Pangaruh gambar anu brilian sareng caang, sampurna nunjukkeun karya agung fotografer.
Gambarna jelas sareng caang, sampurna pikeun ngariung buku datar, khusus cocog pikeun karya potret propésional.

JENIS SURFACE SIZE PROFIL PRODUK
SA-26 GLOSY / LUSTER / SILK 8.9cm / 10.2cm / 12.7 / 15.2cm * 183m; 17.8cm / 20.3cm / 25.4cm / 30.5cm / 50.8cm / 62.2cm / 76.2cm * 86m; 101.6cm * 50m; 106.7cm * 2946m * Permukaan kertas poto cerah sareng mulus, kalayan tékstur anu jelas tina kristal.
* Pangaruh inage cemerlang sareng caang, sampurna ningalikeun karya fotografer.
* Gambarna jelas sareng caang, utamina cocog pikeun karya potret propésional.
SA-36 METILIK 10.2cm / 12.7 / 15.2cm * 175m;
20.3cm / 25.4cm / 30.5cm / 50.8cm / 62.2cm / 76.2cm * 85m;
* Warna logam lemes pikeun gambar kualitas luhur anu tiada tandingan.
* Lapisan pelindung anu unik pikeun nyieun kertas gaduh résistansi scrach anu langkung luhur.
* Kalayan kombinasi sampurna pilem PHOT anu untung, éta tiasa nyiptakeun produk fotografi potret mewah mewah.
SA-60 GLOSY / LUSTER 8.9cm / 10.2cm / 12.7 / 15.2cm * 183m; 17.8cm / 20.3cm / 25.4cm / 30.5cm / 50.8cm / 61cm / 76.2cm * 86m; 101.6cm * 50m; 106.7cm * 2946m * Dirancang numutkeun kabiasaan konsumen'aesthetic, khusus pikeun produk potofrafi potrét profesional.
* Gandum henteu teratur dina permukaan kertas, ngajantenkeun warna inage langkung lemes, tingkatna langkung seueur, karaos panangan anu lemes, henteu ngeunteung, teu aya sidik jari.
* Éksposisi sutra anu saé sareng éndah ngajantenkeun inage tilu diménsi, khususna cocog pikeun prpduk studio poto kawinan luhur.
SA-61 MATTE 10.2cm / 12.7 / 15.2cm * 183m; 17.8cm / 20.3cm / 25.4cm / 30.5cm / 50.8cm / 61cm / 76.2cm * 86m; 101.6cm * 50m; 106.7cm * 2946m * Téhnologi palapis matte khusus, 360 ° sadaya-buleud lampu anu henteu ngeunteung, sacara alami nunjukkeun kualitas feminin.
* Sentuhanna lemes sapertos kulit orok.
Post-processing henteu meryogikeun laminating, anu ngahémat biaya, aman pikeun lingkungan, sareng ngarengsekeun masalah tancep albeum.

● Lucky D-Max Digital Kertas Warna Profesional, Jenis: Sh-8. Permukaan: Glossy / Lustre / Sutra

Kertas SH-8 didamel sacara éksklusif kanggo panggunaan langkung propésional. Saatos palapis khusus, D-max poto-poto parantos naék sacara signifikan anu caket kana tingkat kualitas Fuji DPII sareng Kodak tahan. Éta nawiskeun gamut warna panglegana, kapadetan maksimum pikeun hideung jero sareng jenuh warna anu saé tibatan

JENIS SURFACE SIZE PROFIL PRODUK
SH-8 GLOSY / LUSTER / SILK 8.9cm / 10.2cm / 12.7 / 15.2cm * 183m; 17.8cm / 20.3cm / 25.4cm / 30.5cm / 50.8cm / 61cm / 76.2cm * 86m; 101.6cm * 50m; 106.7cm * 2946m * tékstur anu unik nyiptakeun suasana artistik anu elegan dina sagala arah, salian ti kanikmatan visual, éta ogé masihan pangalaman anu béda pikeun sentuhan, khususna cocog pikeun kaluaran potret luhur-luhur.
* Formula palapis anu dioptimalkeun ngajantenkeun pemutih kertas langkung gancang, kalayan kinerja anu langkung stabil, langkung bodas anu murni, sareng kirang luntur

● Kertas Fotografi Digital Sisi Ganda

JENIS SURFACE SIZE PROFIL PRODUK
DF LUSTER 20.3cm / 25.4cm / 30.5cm / 50.8cm * 80m; * Imaging dua sisi, kapasitas neundeun poto masif kanggo albeum poto entéh sareng lemes.
* Dasar kertas PP, tahan cai sareng tahan cai panon, khusus pisan cocog pikeun produk albeum di studio poto barudak.
* Warna kulit saleresna alami sareng euyeub ku lapisan, kalayan performa Imaging poto orok anu langkung saé.

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali