page_banner

Produk

Glycine

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Fitur Produk
Glycine (disingget Gly), ogé katelah asam asétat amino, ngagaduhan rumus kimia C2H5NO2, CAS no. : 56-40-6.
Glycine dina kaayaan padet nyaéta sistem kristal monoklinik bodas atanapi kristal sistem kristal héksagonal atanapi bubuk kristalin bodas, henteu bau, henteu-toksik; Éta gampang leyur dina cai. Titik didih: 233 & deg; C, titik lebur: 240 ° C (des) (lit), uji biokimia sareng sintésis organik, séri asam amino mangrupikeun struktur anu paling saderhana, duanana gugus fungsional asam sareng dasar dina molekul, tiasa diionisasi dina cai, ngagaduhan hidropil anu kuat, tapi kagolong kana asam amino nonpolar, leyur dina pelarut polar, sareng sesah leyur dina pelarut nonpolar, sareng ngagaduhan titik didih sareng titik lebur anu luhur, ngaliwatan pangaturan larutan akueus asam sareng basa, tiasa ngajantenkeun glycine nampilkeun bentuk molekul anu béda.
Glycine mangrupikeun panengah penting dina industri kimia rupa. Seueur dianggo dina péstisida, pangobatan, tuangeun, pakan sareng bidang-bidang sanésna. Utamana ti saprak munculna glycyrrhizin hérisida global. Penerapan glycine dina industri péstisida parantos ningkat pisan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali