page_banner

Produk

Asam guanidinoacetic

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Indikator fisik produk
Asam guanidineacetic (GAA) Ogé kawanoh salaku guanidine acetate;
Formula molekular: C3H7N3O2, CAS No.: 352-97-6.
Bentuk Penampilan: bodas atanapi konéng pink, operator tiasa nyababkeun parobahan warna penampilan, tapi henteu mangaruhan fungsi produk.
Detil produk
98% asam asét guanidine tiasa dianggo dina pakan ternak pikeun gancang ngawangun bentuk awak, ningkatkeun tingkat daging ramping, ngamajukeun sintésis protéin, ningkatkeun épisiensi laju daging langsing. Kusabab kreatin, gizi semi-ésénsial, kakurangan dina diet protéin tutuwuhan murni, sareng asam guanidylacetic mangrupikeun miheulaan tina sintésis kreatin dina vivo, asam guanidylacetic langkung épéktip dina pola protéin tutuwuhan sareng tiasa ngagentos sababaraha protéin turunan sato sapertos tuang lauk sareng tuang daging sareng tulang.
Mékanisme tindakan: Asam guanidylacetic mangrupikeun prékursor pikeun creatine. Fosfat Creatine, anu ngandung énergi poténsial tinggi pikeun mindahkeun gugus fosfat, aya sacara lega dina jaringan otot sareng saraf, sareng mangrupikeun bahan suplai énérgi utama dina jaringan otot sato. Ditambahkeun asam guanidinoacetic ngajadikeun awak ngahasilkeun sajumlah ageung bahan transfer gugus fosfat (phosphocreatine), sahingga nyayogikeun kakuatan sumber pikeun hasil épisién otot, uteuk, gonad sareng jaringan sanésna, ngamajukeun distribusi énergi kana jaringan otot sacara teras-terasan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali