page_banner

Produk

Kertas Inkjet

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

● kertas tinta RC
Anggo dasar kertas RC kelas dua sisi sareng gaduh rata anu saé, lapisan lapis nanoscale sababaraha lapisan palapis ngajantenkeun gambarna jelas sareng jelas, warna euyeub sareng alam, pangamatan anu kuat, kaputihan stabil, buktina cai dua sisi, anti gores.
Cocog sareng pigmén sareng cai dasar tinta
Beurat: 240g sareng 260g Ukuran: jinis gulung sareng lambaranana

240G GLOSY 4 ″ / 5 ″ / 6 ″ / 8 ″ / 10 ″ / 12 ″ * 65m / * 100m; LEMBAR SIZE; 17 ″ / 24 ″ / 36 ″ / 42 ″ / 44 ″ / 50 ″ / 60 ″ * 30.5m Seri kertas inkjet RC Lucky nganggo dasar kertas RC kelas dua sisi sareng gaduh rata anu saé, lapisan lapis nanoscale sababaraha lapisan lapisan ngajantenkeun gambarna jelas sareng jelas, warna euyeub sareng alam, pengamatan anu kuat, keputihan stabil, buktina cai dua sisi, alus anti gores. Tinta garing-garing sareng curing téknis tiasa ngajantenkeun toko poto langkung lami, ngadukung résolusi luhur. Éta cocog pikeun kaluaran poto warna lengkep sareng seueur dianggo dina pigmén sareng cet tinta sapertos Epson, HP sareng Canon .Lucky RC inkjet paper series tiasa dianggo di daérah bisnis: POP, Wechat Printing, CAD / GIS outputting, iklan sareng digital proofing paper.
LUSTER 4 ″ / 5 ″ / 6 ″ / 8 ″ / 10 ″ / 12 ″ * 65m / * 100m; LEMBAR SIZE; 17 ″ / 24 ″ / 36 ″ / 42 ″ / 44 ″ / 50 ″ / 60 ″ * 30.5m
SATIN 4 ″ / 5 ″ / 6 ″ / 8 ″ / 10 ″ / 12 ″ * 65m / * 100m; LEMBAR SIZE; 17 ″ / 24 ″ / 36 ″ / 42 ″ / 44 ″ / 50 ″ / 60 ″ * 30.5m
SILIH 4 ″ / 5 ″ / 6 ″ / 8 ″ / 10 ″ / 12 ″ * 65m / * 100m; LEMBAR SIZE; 17 ″ / 24 ″ / 36 ″ / 42 ″ / 44 ″ / 50 ″ / 60 ″ * 30.5m
260G GLOSY 4 ″ / 5 ″ / 6 ″ / 8 ″ / 10 ″ / 12 ″ * 65m / * 100m; LEMBAR SIZE; 17 ″ / 24 ″ / 36 ″ / 42 ″ / 44 ″ / 50 ″ / 60 ″ * 30.5m
LUSTER 4 ″ / 5 ″ / 6 ″ / 8 ″ / 10 ″ / 12 ″ * 65m / * 100m; LEMBAR SIZE; 17 ″ / 24 ″ / 36 ″ / 42 ″ / 44 ″ / 50 ″ / 60 ″ * 30.5m
SATIN 4 ″ / 5 ″ / 6 ″ / 8 ″ / 10 ″ / 12 ″ * 65m / * 100m; LEMBAR SIZE; 17 ″ / 24 ″ / 36 ″ / 42 ″ / 44 ″ / 50 ″ / 60 ″ * 30.5m
SILIH 4 ″ / 5 ″ / 6 ″ / 8 ″ / 10 ″ / 12 ″ * 65m / * 100m; LEMBAR SIZE; 17 ″ / 24 ″ / 36 ″ / 42 ″ / 44 ″ / 50 ″ / 60 ″ * 30.5m

● Kertas inkjet Palapis
Anggo kertas salaku dasarna, éta ngagaduhan kualitas gambar anu sampurna, glossiness tinggi sareng bodas bodas pikeun nunjukkeun warna anu jelas, résolusi anu sampurna sareng seukeut, gancang-garing gancang
Cocog pikeun tinta dasar cai pewarna
Beurat: 120g / 140g / 180g / 210g / 230g Ukuran: jinis lambaran sapertos A3 / A3 + / A4 / A5 / A6 / 4R / T1

120g / 140g / 180g / 210g / 230g GLOSY A3 / A3 + / A4 / A5 / A6 / 4R / T1 Séri kertas casting casting Lucky gaduh kualitas gambar sampurna, glossiness tinggi sareng bodas bodas nunjukkeun warna anu jelas, résolusi anu sampurna sareng seukeut, gancang-garing gancang. Hal ieu seueur dianggo dina Epson, Hewlett-Packard, Canon sareng pewarna berbasis cai sanés -ngetik gambar desain kelas tinggi inkjet printer, ngahontal kaluaran kualitas poto kualitas luhur. Seri casting kertas lapisan casting tiasa nyumponan kabutuhan kabutuhan konsumen anu béda pikeun kaluaran poto sareng lulus sertifikasi otoritas Éropa, saluyu sareng Uni Éropa pikeun ngembangkeun ROHS standar uji diréktif.
150g / 180g / 210g / 230g / 260g GLOSY A3 / A3 + / A4 / A5 / A6 / 4R / T1
160g / 200g / 220g GLOSY A3 / A3 + / A4 / A5 / A6 / 4R / T1
108g / 128g / 140g / 170g / 190g / 220g MATTE A3 / A3 + / A4 / A5 / A6 / 4R / T1
140g / 170g / 200g / 220g / 250g / 270g / 300g MATTE A3 / A3 + / A4 / A5 / A6 / 4R / T1

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali