page_banner

wartos

  • Pilét – bahan bungkus harta banda luhur kalayan jaminan anu saé.

    Kalayan kamekaran sosial, jalma-jalma langkung ngutamakeun kasihatan. Kaamanan pangan mangrupikeun unsur utama anu mangaruhan kaséhatan masarakat anu sok dianggap hal anu gedé ku pabrik pangan asing sareng pangawas pangawas. Bungkus tuangeun, khususna, bahan pengemasan ...
    Maca deui
  • Ngaronjatna pasar paménta dina pilem BOPET optik.

    Pasar pilem PET Optik poténsial hébat: Kalayan ngembangkeun gancang FPD, tech hemat energi. sareng industri PV, pilem PET optik nampilkeun kaunggulan anu kuat. Pikeun LCD, sahenteuna 7-8 pcs pilem PET optik kedah dianggo (2 pilem diffuser, 1 film prisim, 2 film retardation, 1 a ...
    Maca deui
  • Berita Item 5, pilem BEF.

    Ayeuna, téknologi pilem BEF dimonopoli ku 3M, pikeun TFT LCD, Merck di Jerman ngusahakeun ngarobih kaayaan ieu, cara na nyaéta ngawangun gradién spiral dina pilem ku nyebarkeun sanyawa kimia induktif cahaya ku Mr.DJBroer, Holand, pikeun ngajantenkeun Pilem N.phase BEF. Tapi metode ieu kedah ...
    Maca deui