page_banner

wartos

Pasar pilem PET Optik poténsial hébat: Kalayan ngembangkeun gancang FPD, tech hemat energi. sareng industri PV, pilem PET optik nampilkeun kaunggulan anu kuat. Pikeun LCD, sahenteuna 7-8 pcs pilem PET optik kedah dianggo (2 pilem diffuser, 1 film prisim, 2 film retardation, 1 film anti sorotan, 1 tameng ngalaksanakeun pilem). Imaging digital sareng FPD parantos janten trend pangwangunan global. salaku bahan konci pikeun LCD, pilem PET Optical mikaresep pasar poténsial anu saé.
Analisis pasar pilem PET optik
Konon ngan ukur aya sababaraha perusahaan anu tiasa ngahasilkeun fil PET optial pikeun aplikasi LCD kusabab sarat anu tinggi pikeun kualitas sareng téknologi. Mitsbishi sareng Toray nyandak sakitar 90% pangsa pasar pikeun pilem PET optik pikeun aplikasi polarizer. deui 4 perusahaan Jepang anu monopoli pilem PET optik pikeun BLU. Di sagigireun éta, perusahaan Koréa ogé ngupayakeun ngiringan kana pasar ieu.
Mitsubishi Boasted kapasitas produksi pilem PET kira-kira 220 rébu Ton per taun, diantarana Santo di Jepang butuh 80 rébu ton, 55 rébu ton ku Jérman, AS, 65 rébu ton, Indonisia 20 rébu ton. Mitsubishi nyandak 27% pangsa pasar global optik Pilem PET, éta ogé mangrupikeun hiji-hijina produsen di Jepang anu ngalakukeun pilem PET optik. Dina raraga nyumponan sarat anu ningkat pikeun pilem PET optik, Mitsubishi ngarencanakeun nambihan lini produksi 40 rébu ton anu bakal ngajantenkeun Mitsubishi pabrik pilem PET optik panggedéna di dunya kalayan investasi anu diarepkeun sakitar RMB 20 milyar (USD 233 Mil.) Sangkan nguatkeun jabatanana salaku pembuat pilem PET optik pangageungna.
Analisis pasar pilem PET optik di Cina
Kalayan ngembangkeun LCD TV anu berorientasi pikeun alat bumi, Asia parantos bertahap janten fokus anyar sanaos inti tech. nyaéta nimukeun di Amérika Serikat. Ayeuna Jepang, Koréa Kidul, Daratan Cina, Cina Taiwan mangrupikeun nagara-nagara anu ngagambarkeun tingkat dunya. Cina laun-laun néwak engké sanaos ku telat ngamimitian. Penerapan pilem optik dina panerapan bumi janten langkung seueur.


Pos waktos: Jan-09-2021