page_banner

wartos

Ayeuna, téknologi pilem BEF dimonopoli ku 3M, pikeun TFT LCD, Merck di Jerman ngusahakeun ngarobih kaayaan ieu, cara na nyaéta ngawangun gradién spiral dina pilem ku nyebarkeun sanyawa kimia induktif cahaya ku Mr.DJBroer, Holand, pikeun ngajantenkeun Pilem N.phase BEF. Tapi metoda ieu kedah dibuang kusabab pantulan sareng gelombang gelombang transmittence henteu tiasa nutupan band gelombang anu katingali sadayana.
Mr.Yanghuai, Universitas Teknologi Beijing parantos narabas dina téknologi, megatkeun monoply 3M, hasil ngaluarkeun N * LC BEF anu ngan ukur 1 lapisan lapisan, padahal saratus lapisan pikeun 3M; biayana ngan ukur 40% tina 3M lawan garapan cahaya langkung tina 70%, 10% langkung luhur tibatan 3M. sareng pilem daérah ageung langkung gampang dilakukeun tibatan 3M.


Pos waktos: Jan-09-2021