page_banner

wartos

Kalayan kamekaran sosial, jalma-jalma langkung ngutamakeun kasihatan. Kaamanan pangan mangrupikeun unsur utama anu mangaruhan kaséhatan masarakat anu sok dianggap hal anu gedé ku pabrik pangan asing sareng pangawas pangawas. Pakét pangan, khususna, bahan pengemasan langsung ngahubungi tuangeun, langsung hubunganna sareng kaséhatan pangan, langkung jauh kana kasihatan fisik manusa. maka aya sarat anu ketat pisan dina matéri pengepakan tuangeun di nagara deungeun dina hal pasipatan téknis sareng kasalametan kasihatan .dina taun-taun terakhir, Cina ogé nguatkeun kabutuhan kaamanan kaséhatan dina prosés produksi pangan. ngalawan latar ieu, penting pisan ngagunakeun bahan bungkus tuangeun sareng kaamanan kaséhatan pangan. salaku materia pengepakan utami, pilem BOPET ngagaduhan kaunggulan ieu:
Properties Sipat mékanis anu saé, 3-5 tim pangaruh kakuatan pilem sanésna, tahan dina tilepan.
EndTahanan anu saé sareng minyak, gajih, asam olefin sareng kaseueuran pelarut.
③Tahanan anu saé kalayan suhu anu ekstrim. tiasa dianggo dina jangka panjang dina 120 ℃, dina jangka pondok, tiasa dianggo dina 150 ℃, turun ka -70 ℃, sakedik pangaruhna kana sipat mékanis.
④ Gas sareng perméabilitas uap anu handap, sipat panghalang anu hadé dina cai, minyak sareng bau anu ningkatkeun umur rak.
Film Pilem jelas tinggi, nyerep UV, pilem herang tinggi.
Poisonteu aya racun, teu bau, sipat kaamanan heath anu saé, dianggo dina bungkus tuangeun langsung.
Konsumén ngagantelkeun langkung pentingna pikeun kabutuhan kaséhatan bungkus pangan, esp. dina kahirupan rak, kasegaran sareng sipat anti baktéri. janten paménta pilem PET kinerja anu hadé ningkat .na ningkatkeun kualitas pengepakan tuang. dina sababaraha taun ka pengker dina milih matéri bungkusan, langkung ditekenkeun kana sipat matéri, ieu parantos ngagancangkeun pamekaran pilem PET.
Perméabilitas Oksigén mangrupikeun unsur anu penting dina milih bahan bungkus tuangeun, pikeun kantong tuangan anu disegel ogé, umur simpé tina dahareun dugi ka perméabilitas oksigén. Khususna kanggo bungkusan vakum sareng bahan pengemasan anti oksigén. BOPET ngagaduhan sipat panghalang gas anu hadé, handapeun suhu kamar, umur simpé tina Bopet rangkepan tuangeun nyaéta dua kalieun Bopp. Di sagigireun éta, Alu.plated Bopet Film ngagaduhan performa anu langkung saé dina hal insulasi kana oksigén sareng damp proof tibatan pilem Bopp. perméabilitas beueus tina Alu. Pilem Bopet dilapis bakal turun ka 0,3 ~ 0,6 ti 40 ~ 45. Vérsi Bopp, 0,8 ~ 1,2 turun tina 5 ~ 7. (g / mm2.24h.40 ℃ kalayan Alu. kandelna 60 ~ 70mm)
Aplikasi éksténsif pilem Bopet dina bungkusan ningkatkeun kakuatan, bahan bungkus reduecs per beurat beurat sareng polusi. Samentawis éta, ogé ngagedean kisaran suhu, sapertos tina ngepak pikeun beku anu saé dugi ka tuang pindang anu luhur. Kalayan sipat ketahanan suhu anu hadé (panjang istilah panggunaan dina 120 ℃), éta tiasa dianggo pikeun oven microwave. kalayan gancang tina kahirupan modéren, kadaharan gelombang mikro bakal resep popularitas hébat diantara masarakat.
Pilem Bopet mangrupikeun bahan pangsaéna pikeun plating vakum silikon dioksida. Pilem silikon dioksida didamel ku ngalarapkeun pilem kaca kana pilem BOPET, nyaéta sipat panghalang didamel ku lapisan gelas. ku kituna pikeun ngajaga sipat panghalang salami prosés déposisi sareng di anggo engké, lapisan gelas kedah dijaga tina rusak. aplikasi sareng pamekaran pilem penghalang tinggi BOPET- film -vacuum -deposite -silica -oxide -material ogé ngadorong indutry paking tuang pikeun arah transparansi anu langkung luhur, langkung praktis, bahan ramah lingkungan. gelas lemes, éta ngagaduhan fungsi anu sami sareng botol kaca dina ngajaga rasa sareng moal nyiptakeun bau naon waé saatos lami disimpen atanapi pangobatan sémp anu luhur sareng ngaraosan sipat Al dina fungsi panghalang. filmna nampilkeun transparansi anu sami saatos deposit slica. janten tuangeun tiasa ditingali sacara jelas tina bungkusan anu nyorong kahoyong pembeli.
Teu aya bahan tambahan organik sanés anu ditambihan dina produksi pilem BOPET, sareng éta ogé bahan didaur anu ngajantenkeun bahan bungkus ramah lingkungan.


Pos waktos: Jan-09-2021