page_banner

Produk

Bahan Kimia Fotografi Kanggo Mini-Lab

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

● prosés kimia RA-4 pikeun Noristu, Durst, Imetto, ZBE, Laserlab tina Polielettornica Tipe normal, tipe bagian tunggal, jinis replenisher handap sareng jinis bébas bau

G-68 SP séri 680100 P1S DS pamekar Starter 6 × 1.0L - - Bahan kimia séri G-68SP dianggo dina alat RA-4 sapertos mesin Noritsu;  Lucky kit pamrosésan potograpi ngagaduhan ciri kinerja stabil, warna cerah, restorasi sajati, tingkat euyeub, jenuh anu saé, kapadetan tinggi sareng sajabina
680103 SP P1R CD-SP pamekar Replenisher 4 × 2.0L 4 × 10L 90100ml / m2
680106 SP P1R CD-SP pamekar Replenisher 4 × 2.0L 4 × 20L 108ml / m2
680104 P1R SP-60 pamekar Replenisher 4 × 2.0L 4 × 10L 60ml / m2
680105 P1R SP-60 pamekar Replenisher 4 × 2.0L 4 × 10L 60ml / m2
680208 P2R BF-SP Bleach-Fix and Replenisher 4 × 2.0L 4 × 10L 108ml / m2
680206 P2R BF-SP Bleach-Fix and Replenisher 4 × 2,5L 4 × 10L 108ml / m2
680207 P2R BF-SP Bleach-Fix and Replenisher 4 × 2,6L 4 × 10L 60ml / m2
680301 P3R STB Stabilizer Replenisher 6 × 0,5L 6 × 50L 250 ~ 300ml / m2
Bahan kimia séri CP-RA PRO sareng bahan kimia G68RA 880100 Starter Pamekar CP-RA 6 × 1.0L - - Séri CP-RA PRO sareng kimia G-68RA utamina dianggo dina Poli, Lijie, Imetto sareng mesin format ageung propésional anu sanés;
881102 P1R CD-LR pamekar Replenisher A
B
C
2 × 1.0L
2 × 1.0L
2 × 2,6L
2 × 40L 90 ~ 108ml / m2
880101 CP-RA Pro pamekar ReplenisherBau Gratis A
B
C
2 × 2,5L
2 × 1.0L
2 × 2,5L
2 × 50L 108ml / m2
821203 P2R BF Bleach-Fix and Replenisher A
B
4 × 1,25L 4 × 10L 108ml / m2
821202 CPRA Pro Bleach-Fix sareng Replenisher A
B
1 × 5.0L
1 × 5.0L
1 × 40L 108ml / m2

● Bahan kimia pikeun mini lab KIS tina CP-22
Jenis normal sareng jenis bebas bau
● Bahan kimia pikeun pikeun Fuji Batesan
Jenis normal (680502) sareng jinis kualitas Super tinggi (680503)
● Bahan kimia pikeun Prolab-6 (Kertas warna halida pérak sisi ganda)

PLS sambung sareng kuring tina jinis anu langkung lengkep sareng urang bakal ngabagi pangalaman profesional kami.

Bahan kimia séri rupa DF0102 Replenisher pamekar ganda-raray 4 × 2.0L 4 × 10L 60ml / m2 Bahan kimia séri raray dobel dianggo mesin sisi ganda.
DF0202 Ganda-Beureum Bleach-Fix Replenisher A 4 × 1,25L 4 × 10L 80ml / m2

Lucky Fotografi Kelas Poto Optik Khusus

NGARAN Kandel SIZE PROFIL PRODUK
Pilem PHOT Kelas Khusus Optik Khusus 350μm 620mm / 770mm × 50m Pilem PHOT poto kelas optik khusus anu untung kalayan pilem optik khusus high-end salaku substrat, nganggo téknologi palapis propér Lucky, mangrupikeun bahan mémbran fungsional énggal pikeun pamekaran industri pencitraan. Produk ngagaduhan pasipatan optik anu hadé sareng téknologi palapis khusus, kombinasi sampurna sareng sababaraha jinis média kaluaran pidéo; sacara dramatis ningkatkeun gloss poto, kacaangan, anti gores, sipat anti minyak, produk bérésna jelas tina kristal, gloss lemes sareng tiasa dipaké pikeun produksi albeum vidéo high-end, ayunan ayunan, lukisan jeung sajabana. Pilem Lucky PHOT kagolong kana produk anu ramah lingkungan, prosés produksi henteu nganggo bahan kimia naon waé. Éta aman sareng perlindungan lingkungan.

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami