page_banner

Produk

Kertas Nyetak

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Résistansi corétan anu saé, tahan cai, kinerja anti sepuh anu kuat, keputihan stabil, henteu gampang diudar sareng konéng, sareng gaduh adaptasi percetakan anu kuat
● Kertas percetakan kanggo HP electroInk tina HP indigo
Ketik Satin: anggo kertas RC fotografik profesional salaku dasarna, dina 210g sareng 260g sakumaha beuratna
Ketik PP: anggo bahan PP salaku dasarna, dina 250um sareng 300um sakumaha kandelna
Ketik mutiara: nganggo kertas RC fotografik profesional salaku dasar dina 230g sareng 260g sakumaha beuratna

PERALATAN JENIS KONSUME GSM SIZES SEDIA ADA PROFIL PRODUK
Indigo HP Indigo 10000、12000 Kertas Poto Percetakan Untung 210g satin - HP disahkeun 320mm * 464mm ; 530mm * 750mm Ngagunakeun kertas dasar fotografik profesional sareng kualitas luhur salaku bahan dasarna, nganggo peralatan palapis plastik dua sisi pikeun perawatan palastik dua sisi sareng lapisan dua sisi tina lapisan percetakan, produkna datar sareng lempeng, gloss tinggi, percetakan pangaruh lemes sareng hipu, anu tiasa dicitak dua sisi, warna Kinerja euyeub, résolusi anu kuat, sareng adhesi anu hadé pikeun gambar anu dicetak. Produk gaduh résistansi goresan anu saé, tahan cai, kinerja anti sepuh anu kuat, keputihan stabil, henteu gampang diudar sareng konéng, sareng gaduh adaptasi percetakan anu kuat. Ieu mangrupikeun pilihan kahiji pikeun kaluaran kualitas poto propésional. Disarankeun pikeun aplikasi kaluaran gambar anu bermutu sapertos albeum poto sareng buku poto.
260g satin 320mm * 464mm ; 530mm * 750mm
Kertas Poto Percetakan Untung 250um PP matte 320mm * 464mm ; 530mm * 750mm
300um PP matte 320mm * 464mm ; 530mm * 750mm
Kertas Poto Percetakan Untung 260g luster mutiara 320mm * 464mm ; 530mm * 750mm Ngagunakeun kertas asli anu berkualitas tinggi salaku bahan dasar, éta lemes sareng lempeng, kalayan pangaruh pearlescent anu saé. Ieu mangrupikeun pilihan kahiji pikeun kertas percetakan digital khusus, anu tiasa pinuh nunjukkeun kreativitas padamelan anjeun sareng ngagambarkeun tékstur anu elegan sareng ngagenclang! Kertas percetakan digital pearlescent gaduh kinerja percetakan anu hadé, pangaruh percetakan lemes sareng hipu, kinerja warna anu euyeub, résolusi anu kuat, adhesion anu hadé pikeun gambar anu dicetak, résistansi goresan anu saé sareng tahan cai. Kinerja anti sepuh anu kuat, keputihan stabil, henteu gampang diudar sareng konéng, kalayan adaptasi percetakan anu kuat, restorasi warna anu euyeub, resolusi gambar anu luhur, mangrupikeun pilihan kahiji pikeun kaluaran kualitas poto profesional. Disarankeun pikeun kaluaran karya potrét kualitas luhur, brosur produk, tampilan karya kréatip, sareng produksi albeum poto kualitas luhur. Ieu mangrupikeun pilihan kahiji anjeun pikeun nunjukkeun gaya anu anggun.
230g luster mutiara 320mm * 464mm ; 530mm * 750mm

● Kertas percetakan kanggo percetakan nada laser sapertos Konica C71hc sareng C83hc atanapi Cannon C910
Ketik Satin: anggo kertas RC fotografik profesional salaku dasarna, dina 220g sakumaha beuratna

Ukuran: 320mm * 464mm ; 530mm * 750mm atanapi anu sanés ukuran sakumaha saratna.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami